Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα, Δευτέρα 15/5 για τον Βασίλη Κικίλια, καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας από το πρωί έχει δεχτεί αμέτρητες ευχές τόσο από αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Με αφορμή την ιδιαίτερη ημέρα, δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί δημόσια και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία ανήρτησε μια τρυφερή φωτογραφία του αγαπημένου της και την συνόδευσε με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Με αυτή την φωτό θέλω να σου πω Χρόνια Πολλά! Την τράβηξα Μάιο 2020 γιατί εσύ και ο #Ηρακλής είχατε το ίδιο μαλλί, γιατί την άλλη ημέρα άνοιγαν τα κομμωτήρια, γιατί ήθελα μέσα από τα άφρο μαλλιά σου να αποτυπώσω όλα αυτά που συνέβησαν εκείνη την περίοδο…

Σου εύχομαι πάντα να περπατάς στο δρόμο και να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, να συνεχίσεις να έχεις αφοσίωση, συνέπεια και αυθεντικότητα σε ό,τι κάνεις, να συνεχίσεις να γελάς μέχρι δακρύων μαζί με τον Ηλία, όταν θυμάστε παλιές μπασκετικές ιστορίες, να συνεχίσεις να έχεις την ευαισθησία που βλέπει πάντα δυνατότητες στα πράγματα, και να λες πάντα την αλήθεια σου.. Σε αγαπάμε πολύ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζένη Μπαλατσινού.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial