Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 28/4 η παράσταση «Μια Νύχτα στην Επίδαυρο» στο θέατρο Ρεξ. Η Ζέτα Μακρυπούλια φέτος επέστρεψε στη σκηνή ως ηθοποιός, κάτι που ήθελε πολύ τα τελευταία χρόνια.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και για πρώτη φορά απάντησε σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

«Για να βρω τον ρυθμό μου στην καθημερινότητα έχω αποτραβηχτεί από κάποια πράγματα. Κάνω ταξίδια όποτε μπορώ και ξεδίνω και εδώ στη σκηνή» ανέφερε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν έχω ακόμη να σας δώσω μια απάντηση για τα τηλεοπτικά. Σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα και αυτό το θέμα έπρεπε να περιμένει λίγο. Θα πάρω και εγώ τον χρόνο μου τώρα να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε. Αγαπώ πολύ το Ρουκ Ζουκ. Αυτή η εκπομπή με έπλασε, “ζυμωθήκαμε μαζί”. Δεν νομίζω ότι θα πω ποτέ ότι δεν θέλω να συνεχιστεί αλλά θέλω να το προσέξουν. Δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει. Θέλω να είναι πάντα ζωντανό και να έχει αυτό το κέφι» απάντησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial