Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της 36χρονης στρατιωτικού Έλενας Δουρμίκα, που έχασε τη ζωή της στη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Ο πατέρας της άτυχης 36χρονης, Αντώνης Δουρμίκας, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και τόνισε ότι η κατάσταση στο σπίτι είναι πολύ δύσκολη, έπειτα από την απώλεια της Έλενας στα Τέμπη, καθώς έχει αφήσει πίσω της δύο παιδιά 8 και 12 ετών.

Δύσκολη η κατάσταση στο σπίτι μετά την απώλεια της 36χρονης στα Τέμπη

«Τα παιδιά δεν είναι καλά, ο μικρός σηκώνεται τα βράδια, ζητάει την μαμά του, έχουμε προβλήματα. Ζούσαμε όλοι μαζί οικογενειακώς. Δεν περνιέται αυτό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε η Έλενα. Νομίζω ότι θα έρθει από τη δουλειά. Τα παιδιά πάνε σχολείο, τα πηγαίνουμε βόλτα, για να μπορέσουν να ξεχνάνε και αυτά. Γιατί όταν είναι μέσα στο σπίτι είναι λυπημένα», ανέφερε ο πατέρας της 36χρονης.

Ο πατέρας της 36χρονης για το πως έμαθε ότι η κόρη του χάθηκε

Για το πως έμαθε ο πατέρας της Έλενας για το μοιραίο στα Τέμπη: «Ο γαμπρός μου είχε πάει στο Πλατύ, για να την πάρει. Κατά τις 11:20 θα ερχόταν το τρένο, αλλά είδε ότι έχει καθυστέρηση. Και μετά έμαθε ότι είχαν συγκρουστεί οι δύο αμαξοστοιχίες. Γυρίσαμε σπίτι, παίρναμε την Έλενα τηλέφωνο, αλλά δεν το σήκωνε. Τότε είπαμε “αυτό είναι”. Σηκώθηκε ο γαμπρός μου και πήγε πρώτα στην Κατερίνη στο νοσοκομείο για να δει εκεί τους τραυματισμένους και μετά πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου εκεί την αναγνώρισε μέσα σε μία σακούλα».

Στην συνέχεια αναφερόμενος στον λόγο που κατέβηκε στην Αθήνα η 36χρονη, εξήγησε ο κ. Αντώνης: «Είχε κατέβει στην Αθήνα, γιατί πριν λίγο καιρό είχε κάνει μία εγχείρηση και πήγε στο στρατιωτικό νοσοκομείο, για να περάσει επιτροπή. Και στον γυρισμό έγινε το μοιραίο».

«Δεν μπορούμε να πούμε κάτι στα παιδιά, φοβόμαστε»

Ο κ. Αντώνης επισήμανε ότι είναι δύσκολο να πουν στα παιδιά για την απώλεια της μητέρας τους: «Τι μπορούμε να πούμε στα παιδιά; Τι να τους πούμε ακριβώς; Φοβόμαστε μήπως τους πούμε κάτι και κάνουμε κανέναν λάθος και τα κάνουμε χειρότερα τα πράγματα. Παιδοψυχολόγοι δεν έχουν πάρει ακόμη τηλέφωνο».

Πηγή: thestival.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial