Εμπρησμός με γκαζάκια σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη, με τη φωτιά να ξεσηκώνει μια ολόκληρη περιοχή στην Τούμπα. Στάχτη δύο αυτοκίνητα και μία μηχανή…

Οι άγνωστοι δράστες έριξαν γκαζάκια σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Τούμπα και έβαλαν φωτιά, που γρήγορα πήρε διαστάσεις. Στην οδό Βασιλειάδου στην Τούμπα έσπευσαν ταχύτατα πυροσβέστες που κατάφερα να σβήσουν τις φλόγες πριν επεκταθούν σε διαμερίσματα. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας παραμένουν ανάστατοι, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διαπιστώσουν όλα όσα κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό.

Τρία ήταν τελικά τα οχήματα που τυλίχτηκαν στις φλόγες νωρίς σήμερα το πρωί, σε πυλωτή πολυκατοικίας επί της οδού Βασιλειάδη, στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο μετά τις 08:00 οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα.

Λίγο μετά τις 06:00, επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες που ξεκίνησαν το έργο της κατάσβεσης. Κάτοικοι της περιοχής έβλεπαν από απόσταση ασφαλείας τις παρακάτω εικόνες.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού από γκαζάκια.

Πηγή: newsit.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial