Τι ανέφερε σε συνέντευξή της στο AP Entertainment

Η ταινία της Barbie προκάλεσε φρενίτιδα και να γίνει η εμπορικότερη ταινία του 2023, καθώς τα έσοδά της στο παγκόσμιο box office να ξεπερνούν τα 1,4 δισ. δολάρια. Μάλιστα, η Margot Robbie απάντησε στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να υπάρξει στο μέλλον και νέα ταινία.

«Νομίζω ότι τα δώσαμε όλα σε αυτό. Δεν το φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Greta έβαλε τα πάντα σε αυτή την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά», ανέφερε σε συνέντευξή της στο AP Entertainment.

Newsroom

Ηταινία της Barbie προκάλεσε φρενίτιδα και να γίνει η εμπορικότερη ταινία του 2023, καθώς τα έσοδά της στο παγκόσμιο box office να ξεπερνούν τα 1,4 δισ. δολάρια. Μάλιστα, η Margot Robbie απάντησε στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να υπάρξει στο μέλλον και νέα ταινία.

«Νομίζω ότι τα δώσαμε όλα σε αυτό. Δεν το φτιάξαμε για να είναι μια τριλογία ή κάτι τέτοιο. Η Greta έβαλε τα πάντα σε αυτή την ταινία, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να ακολουθήσει μετά», ανέφερε σε συνέντευξή της στο AP Entertainment

Στη συνέχεια, η Margot Robbie μίλησε για την τεράστια επιτυχία που είχε το Barbie στο box office.

«Θα έλεγα ότι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για εμένα, είναι ότι οι πρωτότυπες ταινίες μπορούν ακόμα να γνωρίσουν τεράστια επιτυχία στο box office. Δε χρειάζεται να είναι sequel ή prequel ή κάποιο remake. Μπορεί να είναι κάτι εντελώς πρωτότυπο-original και μπορεί να είναι μεγάλο, δεδομένου του μεγάλου προϋπολογισμού του».

Πηγή: newsbeast.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial