Οι κινητοποιήσεις στο Χόλιγουντ έχουν τελειώσει, και τώρα τα δίκτυα και οι υπηρεσίες streaming πρέπει να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τις ιδιοκτησίες τους

Το Νέτφλιξ ακύρωσε πέντε τηλεοπτικές σειρές ανεπίσημα, μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της απεργίας των ηθοποιών. Οι κινητοποιήσεις στο Χόλιγουντ έχουν τελειώσει, και τώρα τα δίκτυα και οι υπηρεσίες streaming πρέπει να λάβουν αποφάσεις σχετικά με τις ιδιοκτησίες τους.

Εκτιμάται ότι πολλές μπορεί να κοπούν πρόωρα λόγω του αυξανόμενου κόστους, καθώς όλες οι παραγωγές σταμάτησαν, αφού οι σεναριογράφοι και οι ηθοποιοί διαμαρτύρονταν ζητώντας νέα συμφωνία που θα τους εξασφάλιζε δικαιότερες αμοιβές και καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

  • Shadow and Bone
  • Agent Elvis
  • Captain Fall
  • Glamorous
  • Farzar

Πρόωρο τέλος για τη σειρά Shadow and Bone,

Λίγες μέρες μετά το τέλος της απεργίας, το Netflix ακύρωσε πέντε σειρές, μια από τις οποίες ήταν Νο1 επιτυχία και είχε μεγάλη βάση fans που έκαναν καμπάνια για να υπάρξει νέα σεζόν: Τη σειρά Shadow and Bone, διασκευή της σειράς βιβλίων του “Grishaverse” της Leigh Bardugo.

Ενώ η πρώτη σεζόν της συγκεκριμένης σειράς φαντασίας, έκανε μεγάλη επιτυχία Στο Netflix, η δεύτερη σεζόν φαίνεται ότι δεν τα πήγε το ίδιο καλά, κάτι που πιστεύεται ότι συνέβαλε στην απόφαση του Netflix, λαμβάνοντας υπόψη και τον υψηλό προϋπολογισμό της σειράς.

Ποιες άλλες σειρές κόβονται στο Netflix

Άλλες εκπομπές που δεν θα επιστρέψουν στο Netflix περιλαμβάνουν τις σειρές κινούμενων σχεδίων Agent Elvis και Captain Fall, τη σειρά Glamorous με πρωταγωνίστρια την Kim Cattrall και την σειρά επιστημονικής φαντασίας Farzar.

Μετά τις πληροφορίες για ακύρωση της σειράς Shadow and Bone, η συγγραφέας Leigh Bardugo δήλωσε ότι είναι «συντετριμμένη και βαθιά απογοητευμένη».

Ωστόσο, σημείωσε ότι νιώθει «ευγνωμοσύνη», αναφέροντας: «Οι περισσότεροι συγγραφείς δεν βλέπουν ποτέ το έργο τους διασκευασμένο. Πολλοί που το βλέπουν, τελικά μετανιώνουν. Είμαι από τους λίγους που είδαν μια διασκευή με περηφάνια και τεράστια χαρά».

Οι θαυμαστές επικρίνουν την απόφαση για ακύρωση της σειράς, με πολλούς να αμφισβητούν τα κίνητρα της υπηρεσίας streaming .

Μετά την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν νωρίτερα φέτος, οι fans της σειράς είχαν καλέσει το Netflix να υπάρξει άλλη μια σεζόν, εν μέσω φημών που ήδη κυκλοφορούσαν για το μέλλον της.

Στο παρελθόν, το Netflix έχει κόψει ξανά δημοφιλείς σειρές ύστερα από δύο σεζόν, όπως τις σειρές Sense8 και Altered Carbon. Νωρίτερα φέτος, το Netlflix έκανε έξαλλους τους θεατές όταν αρνήθηκε να ανανεώσει τη σειρά 1899 για δεύτερη σεζόν, παρά το γεγονός ότι το γερμανόφωνο θρίλερ ήταν σε εξέχουσα θέση στο Top 10.

Πηγή: FOXreport.gr

Πηγή: makthes.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial