Η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, με παρουσιαστή τον Keanu Reeves, αφηγείται την ιστορία της Brawn GP, την επική χρονιά του πρωταθλήματός της στη Formula 1 και έρχεται στο Disney+.

Η νέα, πρωτότυπη, σειρά ντοκιμαντέρ, «Brawn: Μία Απίθανη Ιστορία της Formula 1©», που αφηγείται την ιστορία της Brawn GP την επική χρονιά του πρωταθλήματός της το 2009 και πλέον είναι διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+.

Παρουσιαστής και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «Brawn: Μία Απίθανη Ιστορία της Formula 1», είναι ο Keanu Reeves (John Wick, The Matrix Resurrections).

Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι θρύλοι της Formula 1, Ross Brawn, Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello και Christian Horner. Με παρουσιαστή και αφηγητή τον Keanu Reeves, η σειρά ακολουθεί την αξιοσημείωτη ιστορία του πώς ο Ross Brawn, το 2009, αγωνιζόμενος στο πιο ακριβό και τεχνολογικά προηγμένο πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου στη γη, πραγματοποίησε το ακατόρθωτο.

Η υποστελεχωμένη, υποχρηματοδοτούμενη και ανεξάρτητη ομάδα του, κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας τους μεγαλύτερους τιτάνες της βιομηχανίας και όλα αυτά, αφού είχε αγοράσει την ομάδα για μόλις 1 λίρα.

Μπείτε στα παρασκήνια αυτής της επικής ιστορίας της Formula 1, μαζί με αυτούς που ήταν τότε εκεί, στην πίστα, στο γκαράζ και στην αίθουσα συνεδριάσεων, να ρίχνουν φως σε κάθε πτυχή της ιστορίας.

Με αποκλειστική πρόσβαση σε αρχειακό υλικό της F1, που δεν έχει προβληθεί ξανά στο παρελθόν, αυτή η σειρά, ακολουθεί όλη τη θαυμαστή διαδρομή προς τη νίκη, με επικεφαλής τον Βρετανό οδηγό της F1 Jenson Button και τον Ross Brawn.

Η σειρά «Brawn: Μία Απίθανη Ιστορία της Formula 1©», είναι μια παραγωγή της North One, σε σενάριο και παραγωγή του Simon Hammerson και του τρεις φορές βραβευμένου με BAFTA Neil Duncanson και σκηνοθεσία του Daryl Goodrich, με τον Keanu Reeves σε ρόλο παρουσιαστή και εκτελεστικού παραγωγού.

Πηγή: newsit.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial