Η Jennifer Aniston αποχαιρετά τον Matthew Perry και συγκλονίζει. Δείτε την ανάρτησή της.

Με λόγια που ραγίζουν καρδιές, η Jennifer Aniston αποχαιρέτισε τον «μικρό της αδερφό», Matthew Perry, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Με μια φωτογραφία από τα γυρίσματα των “Friends”, μια εμβληματική σκηνή κι ένα μήνυμα γεμάτο συναίσθημα.

«Αυτό πόνεσε πολύ (σ.σ. this one has cut deep)» είναι η φράση με την οποία ξεκινά την ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός.

«Ήταν μέρος του DNA μας», λέει η Άνιστον και χαρακτηρίζει τους συμπρωταγωνιστές της στα “Φιλαράκια” «την οικογένεια που επιλέξαμε. Ήμασταν πάντα οι 6 μας».

Από την ημέρα του θανάτου του (σ.σ. 28 Οκτωβρίου) ξαναδιαβάζει τα μηνύματά τους. Και ανέβασε ένα που της είχε στείλει μια φορά από το… πουθενά. Της έλεγε πόσο του άρεσε να την κάνει να γελάει και της είχε στείλει μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα των Friends που είναι οι δυο τους και γελάνε.

«Το να σε κάνω να γελάς μου έφτιαχνε τη μέρα. Απλά μου έφτιαχνε τη μέρα», της είχε γράψει ο Matthew Perry. «Η πρώτη από τις χιλιάδες φορές», του είχε απαντήσει η Jennifer Aniston. Και στο τρίτο μέρος της ανάρτησής της επέλεξε τον αποχαιρετισμό του “Τσάντλερ” στη “Ρέιτσελ” όταν εκείνη ετοιμαζόταν να φύγει για το Παρίσι.

«Αυτό πόνεσε πολύ. Το να πρέπει να πω αντίο στον Μάττι μας, είναι ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ. Όλοι έχουμε ζήσει μια απώλεια στη διάρκεια της ζωής μας. Την απώλεια μιας ζωής ή ενός έρωτα.

Το να μπορέσεις να αφήσεις αυτή τη θλίψη να «καθίσει», σου επιτρέπει να αισθανθείς τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης να έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε, που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιο θα ήταν το μονοπάτι που θα ακολουθούσαμε.

Για τον Μάττι, ήξερε πως του άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε. Και όπως είπε ο ίδιος, αν δεν άκουγε το γέλιο, πίστευε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει μόνο αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ξαναδιαβάζω τα μηνύματά μας. Βρήκα ένα που μου είχε στείλει από το πουθενά μια μέρα.

Μάττι, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι είσαι πλέον απόλυτα ήρεμος και χωρίς να πονάς. Σου μιλάω κάθε μέρα, πολλές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούω να λες “γίνεται να είσαι Πιο τρελή;”.

Αναπαύσου μικρέ αδερφέ.

Πάντα θα μου φτιάχνεις την ημέρα…».

Πηγή: news247.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial