Απάντηση στο ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της μέσα από το Mega Καλημέρα.

Η εκπομπή, στο ξεκίνημά της, προέβαλε ένα βίντεο με τις δηλώσεις τόσο του παρουσιαστή, τη φάρσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς και τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου. Αμέσως μετά, ο διευθυντής του zappIT, Γιώργος Σκρομπόλας ξεκαθάρισε ότι από τον αέρα της εκπομπής του Mega, ουδέποτε ειπώθηκε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα πάρει την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά η διάθεση του πρώτου και οι κουβέντες που έχει κάνει για να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη.

«Από πέρσι δεν λέγαμε, αν θυμάμαι καλά, ότι η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 θα σπάσει στα δύο, θα πάει ο Γιώργος μέχρι τις 11.30 -όπως έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος-  και ότι μετά θα ξεκινούσε η ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά που τελικά πήγε στον ΣΚΑΪ; Η Μαρία Κορινθίου δεν δήλωσε πρόσφατα ότι δεν ξέρει τι θα κάνει του χρόνου και το κομμάτι 11.30 με 13.00 ενδεχομένως, όπως διαρρέεται από το ρεπορτάζ, να ανοίξει και να είναι διαθέσιμο για κάποιον άλλον; Τα θυμάμαι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Θανάση Πάτρα να αναρωτιέται, επίσης, γιατί ο Γιώργος Λιάγκας είναι τόσο θυμωμένος.

«Έχει δίκιο σε ένα πράγμα, αν κάποιος συνάδελφος έχει βγει κι έχει πει ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται να φάει την ώρα ή την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Γι’ αυτό έχει απόλυτο δίκιο που εκρήγνυται. Κι εμείς διαβάζουμε κι ακούμε τα χιλιάδες πράγματα αλλά δεν βγαίνουμε να ξεσπάμε. Αν έχει βρεθεί συνάδελφος που έχει πει ή έχει υπονοηθεί ότι θα του πάρουν την εκπομπή –γιατί αυτό είναι ανήθικο- πραγματικά έχει δίκιο κι είμαι με το μέρος του» συνέχισε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος που έχει πει ότι θέλει να κάνει πρωινό είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Τον έχω ακούσει και στη ραδιοφωνική του εκπομπή. (…) οπότε είναι λογικό, με βάση το ρεπορτάζ, από τη στιγμή που ο ίδιος ανακινεί τέτοιες φήμες, να υπάρχει ψάξιμο από τους δημοσιογράφους για το τι θα γίνει» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός, ενώ ο Βασίλης Γρηγορόπουλος υπογράμμισε πως τα λόγια και το ύφος του Γιώργου Λιάγκα δεν ήταν συναδελφικά.

«Το “εμάς μας βλέπουν και κάποιους άλλους δεν τους βλέπουν, δεν ήταν ωραίο”» υπογράμμισε με τη σειρά της η Άννα Ζηρδέλη.

Η Ελεονώρα Μελέτη στη συνέχεια είπε: «Πικρίες δεν κρατάω με ανθρώπους ειδικά με ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ. Από εκεί και πέρα, συναδελφικά, ξεσυναδελφικά πράγματα στον αέρα λέγονται. Τον βλέπω τον τίτλο μας, που λέει ‘αρκετά η πλάκα’ αλλά κάποια πράγματα αξίζει να τα παίρνουμε και στην πλάκα. Εγώ δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνω και να πω όταν μεσούσης της σεζόν γίνεται θέμα δημοσίως ότι ο Λιάγκας κάνει πρόταση στον Κώστα Τσουρο να πάει να δουλέψει του χρόνου μαζί του;».

«Επειδή το έθιξες το θέμα, μπορώ να απαντήσω; Είχε πει ο Λιάγκας ότι αν φύγω από το Mega και αν φύγω από την Ελεονώρα, δεν είχε πει ότι θα με πάρει από την Ελεονώρα, το θυμάσαι καλά, και επειδή αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση, επειδή ξαφνικά μπαίνω στη μέση αυτής της κατάστασης» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός σε αμηχανία.

«Σταματήστε να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά, χαλαρώστε λίγο, γελάστε λιγάκι. Γιατί παρεξηγείστε τόσο εύκολα; Γιατί είναι ο κόσμος στην τσίτα, δεν το έχω καταλάβει; Παιδιά, συναδελφικά, για να κλείσει το θέμα, επειδή εδώ διακρινόμαστε και για το ήθος μας και για τις αρχές μας, και για τη δεοντολογία μας, ποτέ δεν θα λέγαμε ακόμα κι αν είχαμε ένα ρεπορτάζ, ποτέ δεν θα λέγαμε ότι ένας παρουσιαστής θα φάει την εκπομπή κάποιου άλλου.

Είναι ξεκάθαρο το τερέν που παίζουμε, αναφερόμαστε σε αυτές τις φήμες που θέλουν το ψυχαγωγικό κομμάτι κάποιος να σκέφτεται, να φαντάζεται, να υποθέτει να κάνει κάποιες αλλαγές. Ποτέ δεν είπαμε ότι κάποιος θα πάρει την εκπομπή του Γιώργου, ποτέ δεν χτυπήσαμε συνάδελφο, ποτέ δεν θίξαμε συνάδελφο κι εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι με ένα ρητό που μου είπε η μαμά μου: εκεί που είμαι, ήσουν, κι εκεί που είσαι, θα ΄μαι. Πάντα όταν έχω να κάνω με συναδέλφους, σκέφτομαι, πώς μπορεί να νιώθει και ο άλλος» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial