Παρελθόν από το Survivor All Star αποτελεί η Τζο Μαριδάκη. Με πόσα χρήματα στην τσέπη θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Με ένα νέο επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (16/3) το Survivor All Star στον ΣΚΑΙ και ένας ακόμη παίκτης αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Μαχητές και Διάσημοι έβαλαν τα δυνατά τους, διεκδικώντας ένα νέο έπαθλο φαγητού λίγο πριν το κρίσιμο συμβούλιο και την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί.

Το έπαθλο φαγητού κέρδισαν για ακόμη μια φορά οι Μπλε, με τους Κόκκινους, να είναι πολύ απογοητευμένοι από την επίδοσή τους.

Survivor All Star: Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από το ριάλιτι

Υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Τζο Μαριδάκη, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και η Μελίνα Μεταξά.

Στο τέλος του επεισοδίου, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι ήταν η Τζο Μαριδάκη. Πρόκειται για μια μεγάλη ανατροπή, καθώς η ίδια αποτελεί νέα προσθήκη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Survivor All Star: Με πόσα χρήματα επιστρέφει στην Ελλάδα η Τζο Μαριδάκη

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Τζο Μαριδάκη μπήκε στο παιχνίδι στις 19/2, συνεπώς η παίκτρια θα λάβει περίπου 20.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Πηγή: news24.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial