Κώστας Τσουρός κατά Πηνελόπης Αναστασοπούλου: «Αν δεν είναι γλωσσικό σφάλμα αυτό που είπε, τότε υπάρχει πρόβλημα»

Τις δηλώσεις που έκανε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μετά τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να είναι ιδιαίτερα αιχμηρός με την ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός επεσήμανε: «Άκουσα την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να λέει πάρα πολύ ωραία πράγματα και θα σταθώ ότι δεν ήθελε από την αρχή να βγαίνει να μιλά γι’ αυτήν την ιστορία. Στη συνέχεια, βέβαια, μιας και κράτησε πολύ χρόνο αυτή η ιστορία, βγήκαν κάποιες κυρίες από αυτές – ήταν οι τρεις κυρίες που είχαν κάνει αρχικά καταγγελίες στο ΣΕΗ και στο instagram για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Στην αρχή τις παίρναμε τηλέφωνο και δεν ήθελαν να μιλήσουν.

Νομίζω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου προέβη σε ένα γλωσσικό σφάλμα, μακάρι να είναι αυτό, γιατί από τη στιγμή που υπάρχει μία απόφαση από τη δικαιοσύνη που λέει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος για τον βιασμό, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες ότι η κοπέλα που έχει βιαστεί 2 φορές δεν δικαιώθηκε.

Αν δεν είναι γλωσσικό σφάλμα, τότε υπάρχει πρόβλημα γιατί και οι άλλες κοπέλες για τις οποίες καταδικάστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις απόπειρες, βγαίνουν και λένε «ξέρεις κάτι; Όχι δεν αποπειράθηκε να τις βιάσει». Μα πώς δεν αποπειράθηκε; Αφού η δικαιοσύνη απεφάνθη.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση, η δικαιοσύνη απεφάνθη ότι δεν την βίασε. Άρα πώς η κοπέλα την οποία βίασε 2 φορές, δεν νιώθει δικαιωμένη όπως είπε;».

Τότε τον λόγο πήρε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συμφώνησε με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου. «Έχεις δίκιο, αυτό χτύπησε και σε μένα. Γιατί τόσο καιρό λέμε ότι περιμένουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίσει. Η δικαιοσύνη αποφάσισε αλλά αν δεν συμφωνούμε με την απόφαση, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να την προσβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο».

«Έχουμε τη δικαιοσύνη που αποτελεί τον φάρο όλων αυτών των υποθέσεων, αν αρχίσουμε να την αμφισβητούμε, είμαστε ζούγκλα, δεν υπάρχουν νόμοι (…) θα τα παρουσιάζουμε όπως τα θέλουμε;» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial