Για τη συμβίωση με την 18χρονη κόρη τους, το ατύχημα που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή αλλά και για τον θάνατο του συζύγου της μίλησε η Μαρία Παπαλάμπρου στην εκπομπή «Γειά σου» και τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού.

«Ζω μαζί με την κόρη μου που μόλις έγινε 18. Είναι πολύ καλή η συμβίωση, η κάθε μια έχει το χώρο της. Δεν μπορείς να ζήσεις με τη σκέψη ότι δεν θα έχεις πια το παιδί σου. Στα 25 μου είχα ένα σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο, ήταν θαύμα που σωθήκαμε» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός Μαρία Παπαλάμπρου..

Τις απώλειες τις διαχειρίζομαι με ψυχραιμία, αλλά όχι πάντα. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω ότι δεν αντέχω. Όταν έχασα τον σύζυγό μου ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη. Το παιδί μέσα μας δεν πρέπει να πεθαίνει ποτέ, είμαι ανοιχτή στη ζωή», σημείωσε σε άλλο σημείο η Μαρία Παπαλάμπρου η οποία δεν έκρυψε και την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση λέγοντας,

«Αγαπώ την τηλεόραση και θέλω να δουλέψω εκεί. Μέσα από την τηλεόραση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, μέσα από τους “Παντρεμένους”»

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial