Με αφορμή το “καλωσόρισμα” του Νίκου Μουτσινά στον Μάρκο Σεφερλή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε και μια μικρή αναφορά στο χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της μετά τη φάρσα που έκαναν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το “Πρωινό”.

«Χθες ο Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. Πήγαν μια τούρτα στον Γρηγόρη που έλεγε “θέλω να κάνεις πρωινό”  και ήταν από την εκπομπή της Ελεονώρας. Η αλήθεια είναι ότι όταν συζητιέται για καιρό ότι κάποιος σε αντικαθιστά από το ίδιο κανάλι, δεν είναι ωραίο. Αλλά, επειδή ξέρω και την Ελεονώρα και την ομάδα της και τον Γιώργο Μπέζα, πιστεύω ότι ήταν μια πλάκα. Δεν ήταν στη λογική του να προσβάλει τον Γιώργο…

Έχει δίκιο γιατί όταν είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος και ξέρεις ότι θα είσαι εκεί, το να παίζουν οι άλλοι με τη δουλειά σου δεν είναι ωραίο… Ο λόγος που δε το βάλαμε στη σκαλέτα είναι γιατί ρίχνει και κάποιες βολές στην εκπομπή της Ελεονώρας που είναι απέναντί μας και δεν είναι κομψό να χτυπήσουμε τους συναδέλφους. Η πρόθεση σίγουρα από την Ελεονώρα είναι καλή» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial