Η «θυμωμένη» Πανσέληνος στους Διδύμους φέρνει εμπόδια και αποδιοργάνωση. Όπως πάντα, η Πανσέληνος μάς επηρεάζει όλους, αλλά σύμφωνα με το asibiliou.gr 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο.

Η Πανσέληνος του «κάστορα», όπως είθισται να ονομάζεται συμβολικά το φεγγάρι του Νοεμβρίου, πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 27/11/2023. Αυτή η Πανσέληνος έρχεται με νεύρα, θυμό και εμπόδια που θα κληθούμε να ξεπεράσουμε για να βρούμε την ισορροπία μας. Είναι ένα εκρηκτικό φεγγάρι που ίσως μας φέρει στα όρια μας και ενδεχομένως να πούμε ή να ακούσουμε λόγια σκληρά, να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα, αλλά ταυτόχρονα θα επικρατεί τέτοια σύγχυση και αδυναμία συγκέντρωσης που ίσως πέσουμε σε παγίδες, καθώς δεν θα μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το «θυμωμένο» φεγγάρι;

Πανσέληνος Νοεμβρίου: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο το «θυμωμένο» φεγγάρι

Πανσέληνος: Τα 4 ζώδια που επηρεάζει περισσότερο το «θυμωμένο» φεγγάριPexels

Σύμφωνα με το asibiliou.gr, η Πανσέληνος πάντα επηρεάζει όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς το καθένα, αλλά η συγκεκριμένη θα έχει έντονη επιρροή στα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή στους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια.

Δίδυμοι

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο του Νοεμβρίου και οι πιέσεις που δέχεστε μπορεί να σας κάνουν πιο ευάλωτους συναισθηματικά και ψυχολογικά. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν, θα σκέφτεστε συνεχώς και θα προβληματίζεστε για τα πάντα. Θα ξεψαχνίσετε τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας και θα αναρωτιέστε αν είστε ικανοποιημένοι με τη δουλειά σας, την εμφάνισή σας, την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, τη συμπεριφορά σας, τα όρια που βάζετε, τον τρόπο που φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ξεσπάσματα, διαφωνίες και εντάσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, ή να σας πιάσουν τάσεις φυγής και ματαίωση. Μην χάνετε τον χρόνο σας με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, δεν χρειάζεται να πιέζεστε εσείς για να είναι χαρούμενοι οι άλλοι και να μην το εκτιμούν κιόλας. Όμως, πριν πάρετε κάποια απόφαση να έχετε φροντίσει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους και να μην λειτουργήσετε παρορμητικά, διότι μπορεί να μην έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας ή μπορεί να υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, φέρνει απαιτήσεις και πολλές υποχρεώσεις, τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι, και οι εντάσεις δεν θα λείψουν αν δεν βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Το φεγγάρι όμως θα σας βγάλει έντονο εκνευρισμό και ίσως δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Δείξτε λίγο υπομονή και εξηγήστε τι σας συμβαίνει. Προσέξτε ιδιαίτερα τα λόγια σας και τη συμπεριφορά σας όχι μόνο προς τα μέλη της οικογένειας σας, αλλά και στους ανωτέρους και στους προϊσταμένους σας. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να σας φέρει μια πρόταση ή μια ευκαιρία, αλλά πριν πείτε το ναι ή το όχι σε οτιδήποτε προκύψει, πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση σε προσωπικό, επαγγελματικό ή οικογενειακό επίπεδο, θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι ότι οι κινήσεις σας βασίζονται σε πραγματικά δεδομένα και όχι σε φαντασιώσεις, ονειροπολήσεις ή σε ψέματα που σας σερβίρουν.  Μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, αφήστε τις ημέρες να κυλήσουν, κερδίστε χρόνο και αφήστε να περάσει αυτή η τόσο πιεστική περίοδος. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Τοξότης

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα σας, δηλαδή στο απέναντι ζώδιο από το δικό σας, τους Διδύμους, και οι σχέσεις σας μπαίνουν στο «στόχαστρο». Και όταν λέμε σχέσεις, εννοούμε όλες τις σταθερές σας σχέσεις, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Η Πανσέληνος θα φωτίσει όλα αυτά τα σημεία που λείπουν από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα φέρει ξεκαθαρίσματα. Είναι η στιγμή λοιπόν να δείτε κατά πρόσωπο αν έχει μέλλον μια σχέση ή μια συνεργασία. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και όχι να ξεσπάτε στους γύρω σας, διότι αν δεν χειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και λογική ίσως τα πράγματα φτάσουν στα άκρα. Πάρτε τον χρόνο σας, αφήστε να περάσει η επιρροή της Πανσελήνου και αν μετά εξακολουθείτε να νιώθετε το ίδιο πιεσμένοι και απογοητευμένοι, τότε πάρτε τις τελικές σας αποφάσεις και αν χρειαστεί κλείστε κάποια κεφάλαια για να κάνετε χώρο στη ζωή σας για το καινούριο που θα σας ανανεώσει. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος στους Διδύμους επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας και πυροδοτεί έντονες καταστάσεις, εντάσεις και στρες. Μπορεί να σας ασκούν πίεση στη δουλειά και να αισθάνεστε μοιρασμένοι ανάμεσα στις επαγγελματικές και στις οικογενειακές υποχρεώσεις σας ή να προκύπτουν απρόοπτα και εξελίξεις στη δουλειά οι οποίες σας δυσκολεύουν πολύ. Αυτό το φεγγάρι φέρνει αλλαγές, άγχος και συναισθηματική φόρτιση και αν θέλετε να τη βγάλετε καθαρή θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και ψυχραιμία. Ή μπορεί να βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα που είχατε θάψει το προηγούμενο διάστημα και να ζητούν λύσεις. Όμως η Πανσέληνος είναι σε αντίθεση με τον Άρη και οι λύσεις είναι δύσκολο να βρεθούν, αφού κανείς δεν θα είναι διατεθειμένος να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης και τα ξεσπάσματα και οι επιθέσεις θα είναι έντονες. Η κατάσταση θέλει ψυχραιμία και όχι παρορμητικές αποφάσεις. Τα μεγάλα βήματα χρειάζονται ωριμότητα και όχι γκρίνιες και ξεσπάσματα. Μην αφήνετε το μυαλό σας να κολλάει και δείτε τη μεγάλη εικόνα. Αν ο Ήλιος σας βρίσκεται από την 1η έως την 7η μοίρα του ζωδίου σας, ή έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα ζώδια των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων στις συγκεκριμένες μοίρες, τότε επηρεάζεστε περισσότερο.

Πηγή: ladylike.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial