Με αφορμή την δεύτερη γέννα της Φωτεινής Αθερίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τους συνεργάτες της στην εκπομπή σχολίασαν την επιλογή της να γεννήσει φυσιολογικά.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, αναφέρθηκε στις τρεις γέννες της, ενώ τόνισε πως κι εκείνη ήθελε να γεννήσει τον γιο της με φυσιολογικό τοκετό, ωστόσο ο γιατρός της την απέτρεψε, καθώς είχε πολλούς κινδύνους.

«Θέλω να πω μπράβο στον γιατρό της Φωτεινής και στην Φωτεινή μπράβο γιατί είδες τι είπε, ότι χρειάζεται υπομονή και πολύ μεγάλη δύναμη και θάρρος. Εγώ δεν σου κρύβω ότι στον Γιαννάκη που είχαν περάσει τέσσερα χρόνια από τη Νάγια και τη Μαίρη κι είχα κάνει δύο καισαρικές και που επειδή έκανα την πρώτη, έκανα αναγκαστικά και την δεύτερη, γιατί ήταν πολύ κοντά, ήθελα να το παλέψω.

Αλλά ο γιατρός μου μού είπε τότε ότι με δύο καισαρικές και με ράμματα που έχεις χειρουργήσει ένα όργανο δύο φορές, έχει κινδύνους. Εκείνη την ώρα φοβάσαι γιατί θέλεις την ασφάλειά σου, αλλά μπράβο στην Φωτεινή και που και το τόλμησε κι ήταν πολύ δυνατή και τα κατάφερε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tlife.gr

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial